Life

Henk Schiffmacher wint 178.000 euro in loterij

11 juli 2018 16:05

Henk Schiffmacher wint 178.000 euro in loterij
Gaston en Henk tijdens de livesessie op Facebook. Beeld © Facebook

Henk Schiffmacher en zijn vrouw Louise zijn in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Gaston klopte vol verbazing aan bij de bekende tattookoning.

Gaston Starrreveld mocht een miljoen uitreiken, waarvan 500.000 euro werd verdeeld over vier winnaars. Een daarvan was de Amsterdamse Henk Schiffmacher (66), die 178.571 euro kreeg.

Rondje in de kroeg

"Ik ben nog nooit bij een bekende Nederlander geweest bij een uitreiking. Hoe leuk is dat?", aldus Gaston bij de deurbel bij de Schiffmachers thuis. "Spannend, spannend, spannend", beantwoordde hij zijn eigen vraag.

Alles was te volgen in de livestream op Facebook. Aan RTL Boulevard laat Schiffmacher weten dat hij al een rondje in de kroeg heeft gegeven en het geld gaat gebruiken om een aantal van zijn schulden af te betalen. Ook wil hij zijn partner Louise meenemen naar 'iets met palmbomen en een zwembad.'

Tattoo Museum

Schiffmacher is bezig met de realisatie van een Tattoo Museum en Starreveld kwam met een welkome bijdrage uit de envelop. Schiffmacher speelde mee met het maximale aantal kanjerpunten en vijf loten.

Louise: "Ik ben echt heel blij, want het is niet allemaal even gemakkelijk geweest." Twee jaar geleden ging de tattooshop van Schiffmacher failliet

Bron • RTL Boulevard

Gerelateerde artikelen