Carrière

Tekengeld tot 10.000 euro bij pretparken Plopsaland

20 mei 2019 21:08

Beeld © ANP

Pretpark Plopsaland vindt het lastig om sommige vacatures in te vullen en daarom krijg je voor sommige functies een bonus van tot 10.000 euro. Je moet er dan wel minstens zes maanden blijven werken.

Dat schrijft de Belgische krant De Standaard. Plopsa is onderdeel van het Studio 100 uit België, bekend van onder meer kabouter Plop, K3 en Bumba.

Maar Plopsa heeft ook heeft zeven pretparken: in België, Nederland, Duitsland en Polen.

Bonus

Topman Steve van den Kerkhof zegt tegen De Standaard niet alleen in België, maar ook in Duitsland en Polen in flink te moeten concurreren om personeel.

Daarom biedt het een bonus en die kan soms flink oplopen. Op de site van Plopsa staan verschillende vacatures.

Vacatures

Volgend jaar opent in België Plopsaqua Hannuit-Landen, het tweede overdekte waterpretpark van Plopsa. Als je daar in dienst treedt als projectleider Decoratie, dan krijg je een bonus van maar liefst 10.000 euro.

Maar ook voor andere functies binnen het bedrijf kun je serieuze bonussen krijgen. Zo krijg je tekengeld van 7500 euro als je als calculator gaat werken om de bouw van de bouwprojecten in Hannuit-Landen en De Panne in goede banen te leiden.

Onbeperkt naar Plopsa

Verder krijg je 5000 euro als je als Projectleider Decoratie aan de slag gaat in de verschillende Plopsaparken. Hetzelfde krijg je als je software manager wordt in De Panne of als bedrijfsleider in Landen-Hannuit.

Er zijn ook zes vacatures waar je tekengeld van 2500 euro krijgt. Naast het tekengeld kun je als klap op de vuurpijl onder meer onbeperkt naar alle pretparken van Plopsa.

Bron • RTL Z