Future of Food Week

Koken met een 3D-printer, drijvende boerderijen en telen op zoute grond: hoe wordt de toekomst van onze voeding veiliggesteld? We laten het zien in de Future of Food Week bij RTL Z (3-7 juli), mede mogelijk gemaakt door Wereld Natuur Fonds en Rabobank.

Future of Food

Een van 's werelds grootste zalmkwekers overgestapt naar duurzame zalm

07 juli 2017 10:38

Een van 's werelds grootste zalmkwekers overgestapt naar duurzame zalm
Beeld © Getty

Zo duurzaam mogelijk zalm kweken. Deze Chileen, één van 's wereld grootste zalmkwekers, doet het. We spraken hem tijdens de Sustainable Development Goal 17 conferentie, op het hoofdkantoor van de Rabobank.

Future of Food Week

Koken met een 3D-printer, drijvende boerderijen en telen op zoute grond: hoe wordt de toekomst van onze voeding veiliggesteld? We laten het zien in de Future of Food Week bij RTL Z (3-7 juli), mede mogelijk gemaakt door Wereld Natuur Fonds en Rabobank.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen