We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Beurs

Topman VolkerWessels: veel kleine projecten

18 april 2017 12:03

play 13 min

Bouwbedrijf VolkerWessels onderscheidt zich doordat de nadruk ligt op kleinere projecten, zegt topman Jan de Ruiter. Die zijn goed voor 80 procent van de omzet en daardoor kunnen we heel selectief zijn met inschrijven op grotere projecten.

De Ruiter denkt dat de omzet van VolkerWessels in de komende jaren met 3 tot 4 procent per jaar zal toenemen. De ebitda-marge zal op 4,5 tot 5,5 procent blijven, aldus De Ruiter.

Dat de familie Wessels, die nu nog 100 procent in VolkerWessels heeft, een deel van de aandelen wil verkopen is omdat ze het vermogen meer wil spreiden. Verder krijgt het bedrijf toegang tot de kapitaalmarkt. Dat is nu niet nodig, maar misschien op termijn wel, zegt De Ruiter.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen