Online seminars

Robotisering vraagt om menselijk leiderschap

20 december 2017 16:41

Beeld ©

Op donderdag 25 januari organiseert RTL Z samen met trainingsinstituut de Baak een zeer actueel webinar: waarom is juist in deze tijd van robotisering de menselijke factor cruciaal voor organisaties?

Met concrete tips en adviezen om leiderschap in deze tijd tot succes te maken. Jij kunt het verschil maken!

Wil je meer ontdekken over wat de meerwaarde van de mens is en hoe je daar leiding aan kunt geven, schrijf je dan nu in voor ons gratis webinar ‘Robotisering vraagt om menselijk leiderschap’. Donderdag 25 januari van 20:30 uur tot 21:30 uur. 

Miniatuurvoorbeeld

Meld je hier aan voor het seminar (gratis en zonder verplichtingen).

 

 

Omgaan met de complexiteit binnen organisaties

Elianne Kuepers van RTL Nieuws en de trainers Martin Groenhuis en Godfried IJsseling van de Baak bespreken in een uur tijd de maatschappij, de nieuwe wereld en de vraag waarom de mens altijd van doorslaggevende meerwaarde zal zijn.

Wat heb ik eraan?

  • Wat zijn de kenmerken van de complexiteit waarin wij leven en werken?
  • Welke rol speelt robotisering daarin?
  • Wat is dan de meerwaarde van de menselijke factor?
  • Wat voor leiderschap is er nodig om dit goed aan te sturen?
  • Hoe werken de trainingen bij de Baak?
  • Wat hebben mensen geleerd die investeerden in hun persoonlijke leiderschap?
  • En, we gaan ook kijken bij de (meerdaagse) trainingen van de Baak in de bossen van Driebergen of de duinen van Noordwijk.

De Baak

Bij de Baak staat jezelf ontwikkelen centraal in de trainingen. Je neemt de ruimte en tijd om te onderzoeken hoe je functioneert en wat werkelijk van belang is. Voor jezelf en voor de organisatie waarin je werkt.

Bij de Baak staat vanaf de oprichting 70 jaar geleden de ‘Human Side of Enterprise’ centraal. Mensen zijn de belangrijkste vormgevers van organisaties. Toen en nu! Juist in deze tijd van robotisering is het de factor mens die het verschil maakt in organisaties. We praten je helemaal bij in ons seminar.

Stel al je vragen

In het webinar proberen we al je vragen te beantwoorden. In de studio met onze deskundigen, maar ook live en rechtstreeks met mensen van de Baak die achter de schermen direct al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Onze deskundigen van de Baak: Martin Groenhuis en Godfried IJsseling


Miniatuurvoorbeeld

 

Miniatuurvoorbeeld