Online seminars

Gratis online seminar: succesvol beleggen, profiteer van de experts

03 februari 2017 16:24

Beeld ©

RTL Z en Saxo Bank organiseren woensdag 15 februari een seminar over beleggen. We praten je vanaf 20:30 uur helemaal bij over hoe je vrij gemakkelijk rendement kan halen met kansrijke expert portfolios. Je loopt mee met het succes van internationale beleggingsexperts.

Het seminar is geweest, terugkijken kan hier (gratis en zonder verplichtingen).

Sparen voor pensioen

Beleggen is moeilijker dan 10 jaar geleden. Er zijn meer keuzes en er is meer onzekerheid.

Heb je geld over, bijvoorbeeld voor je pensioen, maar weet je niet hoe je moet beleggen? Of heb je geen tijd, zin en inspiratie om te beleggen, maar baal je er wel van dat je geld niet rendeert, staat te verpieteren op een spaarrekening, dan moet je zeker naar ons seminar kijken.

Waarom zou je zelf beleggen?

Beleggingsexpert Chris Jongbloed van Saxo Bank legt in het seminar uit hoe je volledig transparant kan beleggen via standaardportefeuilles die zeer actief voor je worden beheerd. Je hebt zelf enorme vrijheid voor je eigen keuzes, je kan in- en uitstappen wanneer je wilt, maar de echte experts zorgen voor je rendement.

De experts doen de selectie van de aandelen, je hoeft het niet zelf te doen.

Heb je minimaal 10.000 euro over

Waarom zou je zelf beleggen als je van de expertise van professionals van BlackRock en Morningstar kan profiteren? Normaal zijn deze experts niet toegankelijk voor particuliere beleggers, maar Saxo Bank biedt het nu wel aan. En wij gaan het je woensdag 15 februari uitleggen.

RTL Z Beurscommentator Janneke Willemse presenteert het programma en zal met Chris live diverse portefeuilles bespreken. We laten je alle mogelijkheden zien.

Als belegger kan je bij Saxo kiezen uit gebalanceerde portefeuilles, met een defensief, neutraal of agressief profiel. Je kan ook gaan voor een portefeuille met de 30 beste aandelen van de wereld. Of voor de echte liefhebbers kan je zelf complete trading strategieën van de beste beleggers overnemen.

Alles wordt besproken.

Het seminar is geschikt voor actieve, ervaren beleggers, maar vooral ook voor de belegger die zelf de tijd en expertise niet in huis heeft om spaargeld te laten renderen.