Van onze partner BNP Paribas

Kijk terug: Welke aandelen moet je kopen in 2020?

29 januari 2020 17:31

Janneke Willemse bespreekt de kansen van 2020 met ervaren beleggers Beeld © RTL Z

Welke aandelen moet je hebben in 2020? Dat is de vraag die centraal staat in een speciaal online seminar dat RTL Z maakt in samenwerking met BNP Paribas. Ervaren beleggers Jim Tehupuring (ProBeleggen), Nico Bakker (Daily Turbo) en Rogier San Giorgi (BNP) gaan in gesprek met presentatrice Janneke Willemse over de kansen en risico's dit jaar.

Dat markten lastig te voorspellen zijn, bewijzen de laatste dagen wel. Mede dankzij het coronavirus staan beurzen wereldwijd onverwacht flink onder druk. Toch weten ervaren beleggers met diverse technieken een blik op de toekomst te werpen, om zo een diverse en beschermde portefeuille samen te stellen. 

De kansen voor 2020 

Janneke Willemse, zelf succesvol belegger, bespreekt met Nico Bakker, Rogier San Giorgi en Jim Tehupuring welke technieken zij gebruiken. Daarnaast gaan ze erop in hoe jij deze als belegger zelf het beste kunt inzetten in het komende jaar. 

Kijk het seminar hier terug.

 

 

Fundamentele versus technische analyse

Nico Bakker maakt al jaren gebruik van technische analyse, waarbij hij zijn onderzoek en voorspellingen vooral op de bewegingen in de markt baseert. Bakker vertelt in dit seminar alles over grafiekgluren, sleepkabels en bodemstampers. Hoe past hij technische analyse toe? Welke aandelen raadt hij op basis daarvan aan? En hoe kun jij zelf technische analyse gebruiken bij het samenstellen van je portefeuille?

In tegenstelling tot Bakker kiest Jim Tehupuring in zijn voorspellingen voor een fundamentele benadering. Door de ontwikkelingen in de markt en bij specifieke bedrijven te analyseren, selecteert Tehupuring de kanshebbers voor het komende jaar. 

Rogier San Giorgi weet alles over beleggen met een hefboom met gebruik van Turbo's. Hij zal in dit seminar meer vertellen over de werking en de risico's van beleggen met Turbo's. Ook vertelt hij hoe dit product het beste in jouw portefeuille past. 

Kijk nu terug en kom alles te weten over de kansen van dit beleggingsjaar. 

RTL Z Online Seminar 

De online seminars van RTL Z zijn interactieve uitzendingen waarbij kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen aan onze deskundigen.

Een deel van de vragen wordt in de uitzending besproken. Voor alle overige vragen zit achter de schermen een team van deskundige moderatoren klaar. 

Kijk hier voor al onze komende seminars. 

 

Bron • RTL Z