Events

RTL Z Startup Week: beleef Startup Fest en The Next Web live

17 mei 2016 14:10

Beeld ©

Deze week is Nederland het internationale middelpunt van de Startup-wereld met Startup Fest Europe en The Next Web. RTL Z doet met de RTL Z Startup Week live verslag van beide evenementen.

Met een eigen studio op locatie, aangepaste programmering, speciale online-activiteiten en verslaggevers bij diverse evenementen in het land is RTL Z de hele week aanwezig. Online en op televisie zijn onder anderen topmannen Tim Cook van Apple, Eric Schmidt van Alphabet (Google) en Travis Kalanick van Uber live zien.

Z Today brengt iedere dag om 17.30 uur een samenvatting en is voor het eerst live vanaf locatie tijdens de openingsdag van Startup Fest Europe in de Beurs van Berlage. Hella Hueck interviewt topnamen en veelbelovende ondernemers uit binnen- en buitenland.  Daarnaast staan in de avond alle programma’s in het teken van de Startup Week.  Met onder meer speciale gasten in Van Liempt Live, de realityserie Startup U en de Z Docs The Story of Alibaba en The Crowdfunding Revolution.

Online komt RTL Z met diverse gastcolumnisten, interviews met kopstukken en dagelijks een extra nieuwsbrief. Voor degenen die letterlijk vooraan willen zitten bij al deze bijzondere sprekers: kaarten voor zowel Startup Fest Europe als The Next Web zijn nog te winnen via Facebook.

Klik hier om het volledige programma van de RTLZ Startup Week te bekijken.

Volg het nieuws in de Startup Week op rtlz.nl/startupweek en op televisie bij RTL Z.