Events

Gratis online seminar: Waar moet ik NU in beleggen?

12 april 2017 14:59

Beeld ©

RTL Z en Saxo Bank organiseren maandag 8 mei een seminar over beleggen met als thema: De wereld aan je voeten, beheer je eigen portefeuille. Chris Jongbloed gaat LIVE laten zien hoe je een goed gespreide beleggingsportefeuille inricht op het handelsplatform van Saxo Bank en jij kunt meedoen.

Meld je hier alvast aan voor dit seminar (gratis en zonder verplichtingen).

Beleggingsexpert Chris Jongbloed van Saxo Bank gaat maandagavond 8 mei live een beleggingsportefeuille voor je inrichten. Met het platform van Saxo gaat een wereld voor je open. Met een paar clicks kan je 36.000 producten kopen en verkopen.

RTL Z Beurscommentator Janneke Willemse presenteert het programma

Wil je het meeste profijt van dit seminar hebben dan kan je het beste alvast een (demo)rekening openen bij Saxo, dan kan je namelijk live met ons mee doen. Je profiteert het meeste als je een week voor het seminar ook alvast hebt rond gekeken op het platform.

Leren beleggen

Chris gaat live in de studio laten zien hoe het platform van Saxo werkt. “Er gaat echt een wereld voor je open, het is gaaf wat er allemaal kan,” belooft Chris aan alle deelnemers van het seminar. “Er is zoveel mogelijk, dat wil je echt niet weten.”

We gaan live een beleggingsportefeuille inrichten, met echte transacties. Je kan zelf interactief mee doen en je eigen portefeuille inrichten. Chris bouwt een voorbeeldportefeuille op en zet een watch list op met ondermeer aandelen, valuta, grondstoffen en obligaties. Het platform werkt eenvoudig en intuïtief.

Wist je dat je bij Saxo meteen een stoploss en een take profit koers kan invoeren bij je order? Je beperkt daarmee je verlies en je weet meteen wat je maximale winst kan worden. Als belegger kan je dan rustig slapen.

Actuele stand zaken

  • Zonder een rekening bij Saxo is het seminar ook interessant, want Chris stort zich ook op actuele onderwerpen:
  • Wat is de actuele stand van zaken op de beurs?
  • Wat gaat de beurs en de prijs van olie doen op termijn? Chris laat zien hoe je met grafieken een voorsprong kunt nemen op de koersontwikkelingen.
  • Waar moet ik op dit moment rekening mee houden als ik mijn portefeuille inricht?
  • Wat is je eigen doelstelling? Waar moet je op letten.
  • Als de grote correctie komt, er breekt paniek uit, wat is dan je actieplan