We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Z in Zaken

Vandaag in Z in Zaken: Remy Bonjasky over zijn kickboksschool

19 mei 2017 09:03

Vandaag in Z in Zaken: Remy Bonjasky over zijn kickboksschool

Vandaag om 16:30 uur is Z in Zaken er weer op RTL Z met een gloednieuwe aflevering. Met deze week onder andere Remy Bonjasky over zijn eigen kickboksschool en alles over insectenbar Sweets & Insects.

Live vanuit de Mariënhof in Amersfoort presenteert Rens de Jong alles wat voor ondernemers belangrijk is.

Remy Bonjasky

We kennen Remy Bonjasky a.k.a. 'The Flying Gentleman' als internationale kickboksmachine en onder andere driemalig kampioen van de K-1 World Grand Prix. Tegenwoordig staat hij niet meer in de ring, maar is hij als ondernemer druk bezig met zijn eigen kickboksschool Bonjasky Academy in Almere.

Insectenbar

Op 8 mei openden vier vrienden samen insectenbar Sweets & Insects bij Artis in Amsterdam. Want insecten eten is niet alleen de toekomst; volgens de jongens is het het eten van nu! Behalve gezonde insecten verkopen ze in hun winkel ook oud-Hollands snoep. Vanuit milieuvriendelijk oogpunt pleiten de jongens voor Donderdag Insectendag.

Netwerkplein

Groothandel Makro is druk aan het vernieuwen en heeft een netwerkplein voor ondernemers opgericht. Bij de verschillende elementen die voor het netwerkplein worden georganiseerd, kunnen ondernemers in contact komen met elkaar, inspiratie opdoen en de laatste ontwikkelingen in ondernemersland volgen. 

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk hier vast een voorproefje:

Nieuws

Ook bespreekt Willem Overbosch het ondernemersnieuws, komen we erachter wat we kunnen leren van de Chukchi-stam uit Siberië en komt er weer een startup pitchen.

Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Z in Zaken wordt in samenwerking met ING en Amersfoort Business gemaakt.

Gerelateerde artikelen