Z in Zaken

'Minder overlast voor omwonenden door deze Groene Bouwhekken'

12 mei 2017 17:47

'Minder overlast voor omwonenden door deze Groene Bouwhekken'
Beeld © Groene Bouwhekken

In Z in Zaken krijgt iedere week een startup de kans om een idee te pitchen. Deze week is dat Hugo Ward van Groene Bouwhekken. Deze startup wil bouwplaatsen vergroenen en daarmee de overlast voor omwonenden verminderen.

"We verbeteren de uitstraling, we verminderen de overlast en creëeren kansen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt", zegt hij. 

Bouwhekken

De Groene Bouwhekken zijn gemaakt van hout en voorzien van twee plantenbakken gevuld met bloeiende planten. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een lokale sociale werkplaats om tijdens de bouw de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

Het is niet het doel van Ward om alle bouwhekken voor een project te leveren. Hij wil juist de hekken leveren die in het zicht staan en zo de overlast verminderen. De hekken hebben namelijk dezelfde afmetingen als andere exemplaren waardoor ze makkelijk te combineren zijn met reguliere hekken.

Bekijk de complete pitch van Ward hier:

 

Z in Zaken

Z in Zaken is er iedere vrijdag om 16:30 uur live vanuit de Mariënhof in Amersfoort. Presentator Rens de Jong bespreekt alles wat voor ondernemers belangrijk is.

Kijk ook op Facebook en Twitter.
Z in Zaken wordt in samenwerking met ING en Amersfoort Business gemaakt.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen