Z in Zaken

Media Nanny: Martin Garrix is als mijn kleine broertje

17 april 2017 12:30

Media Nanny: Martin Garrix is als mijn kleine broertje

José Woldring van pr-bureau The Media Nanny doet de pr voor de wereldbekende dj’s Martin Garrix, David Guetta en Hardwell. Voor haar de normaalste zaak van de wereld. "Martijn, zo mag ik hem noemen, is als een klein broertje voor me. Ik ken hem al vanaf zijn 15de."

Nu staat ze bij verschillende wereldsterren op de loonlijst. Hoe ze dit voor elkaar kreeg en hoe de dj’s achter de schermen zijn, vertelt ze bij ondernemersprogramma Z in Zaken.

Handje helpen

Dat José nu de pr mag doen van deze grote sterren begon toen Martin nog maar vijftien jaar oud was. José liep stage bij een boekingskantoor en hielp hem met dingen als zijn kleding en interviewafspraken. Bekijk het complete interview hier:

Underground

Toen de Media Nanny zes jaar geleden begon, ging het er anders aan toe dan nu. "In die tijd waren dj’s nog best wel underground. Bevriende jongens vroegen me of ik ze wilde helpen. Ze hadden toen nog geen marketingteam die dat voor ze regelde."

Wat haar werk nu precies inhoudt: "We managen alle zichtbaarheid, van social media en interviews tot wat ze aandoen."

Hot wings

José behandelt dan ook veel interviewaanvragen voor de artiesten, wel zestig tot zeventig per week. Wat is nu het raarste dat ze Martin heeft laten doen? Daar heeft de Media Nanny meteen antwoord op.

"Voor een Amerikaans interview moest hij tien hot wings eten met verschillende hete sauzen. Bij iedere hotwing kwam een vraag. Martijn deed het super goed, maar achteraf was hij er echt ziek van. Ik was echt bang dat ik mijn baan zou verliezen toen."

Z in Zaken

Z in Zaken is er iedere vrijdag 16:30 uur live vanuit de Mariënhof in Amersfoort. Presentator Rens de Jong bespreekt alles wat voor ondernemers belangrijk is.

Kijk ook op Facebook en Twitter.
Z in Zaken wordt in samenwerking met ING en Amersfoort Business gemaakt.

Gerelateerde artikelen