We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Z in Zaken

Gratis naar netwerkborrel bij opnames Z in Zaken

31 maart 2017 12:00

Gratis naar netwerkborrel bij opnames Z in Zaken

Iedere vrijdag live vanuit de Mariënhof in Amersfoort bespreekt presentator Rens de Jong alles wat voor ondernemers belangrijk is in Z in Zaken. Wil je daarbij zijn? Dat kan helemaal gratis en er is ook een zeer interessante netwerkborrel na afloop.

In Z in Zaken gaat Rens in gesprek met ondernemers en krijgt iedere week een starter de kans om zijn of haar bedrijf te pitchen. Ook worden er vier ondernemers gevolgd die hun bedrijf een boost geven. En worden alle nieuwste gadgets en nieuwtjes besproken.

Borrel

Na iedere uitzending is er een ondernemersborrel met Rens de Jong, ondernemers, topmanagers, jonge professionals en trendwatchers vanuit alle hoeken van het bedrijfsleven.

Ben je zelf ondernemer of ondernemend aangelegd en wil je daar graag bij zijn? Geef je dan op via info@cottaartv.nl onder vermelding van Z in Zaken en kom gratis naar een van de live uitzendingen met aansluitende ondernemersborrel.

Volgen

Wil je de afleveringen terugkijken? Dat kan hier. Z in Zaken is er ook op Facebook en Twitter.

Het programma wordt in samenwerking met ING en Amersfoort Business gemaakt.

Gerelateerde artikelen