Studio Startup

Vandaag Z in Zaken: Vlekbestendig overhemd en vloggen als uithangbord voor je bedrijf

21 april 2017 07:00

Vandaag Z in Zaken: Vlekbestendig overhemd en vloggen als uithangbord voor je bedrijf

Vandaag om 16:30 is Z in Zaken er weer op RTL Z met een gloednieuwe aflevering. Met o.a. X-Factor winnaar Jaap Reesema en een pitch van Startup Labfresh. Die ontwikkelden een overhemd dat je nauwelijks hoeft te wassen.

Vloggen voor visverkoop

De Visbroeders zijn twee broers die (je raadt het al), vis verkopen. De tweeling Aard en Peter Langewerf begonnen in 2014 met hun bedrijf 'De Visbroeders Visspecialisten'. Ze staan iedere week met hun viskraam op een andere locatie, en gebruiken social media als uithangbord voor hun online viswinkel.

Labfresh

Labfresh is een  overhemd dat niet vlekt, stinkt en bijna niet gestreken hoeft te worden. Na een erg succcesvolle campagne op Kickstarter, wil oprichter Lotte Vink nu de jury van Z in Zaken overtuigen in De Pitch.

Ondernemen in de muziekwereld

Jaap Reesema, beter bekend onder zijn artiestennaam Jake Reese, won in 2010 de derde editie van de X-Factor. Dat was het startschot van zijn muzikale carrière. Nu doet hij onder andere de vocals in nummers van Hardwell. Hij komt praten over ondernemen in de muziekwereld.

Boost je bedrijf

Brillenverkoper Kees heeft de drie opties die hij van Patrick van der Pijl heeft gekregen onderzocht en vertelt hoe dat is gegaan. Hij is op bezoek geweest bij Dirk Mulder, hoofd retail bij ING, die alles weet over online ondernemen.

Dit en meer is vandaag om 16:30 te zien bij Z in Zaken. Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Z in Zaken wordt in samenwerking met ING en Amersfoort Business gemaakt.