Ondernemen

Ondernemen tijdens corona

Hoe gaan mkb-ondernemers in Nederland om met de coronacrisis? Tegen welke problemen lopen ze aan? Hoe wapenen ze zich ertegen? Maar ook: welke kansen biedt deze moeilijke tijd voor ondernemers? In deze serie volgen we verschillende ondernemers die ons een inkijkje geven in hun bedrijf in crisistijd. Wil jij jouw ondernemersverhaal met ons delen? Mail dan naar olivia.manders@rtl.nl.

Makelaar: 'klap kan nog komen'

03 april 2020 12:16
Makelaar: 'klap kan nog komen'
De economie piept en kraakt onder de uitbraak van het coronavirus, maar daar is op de woningmarkt nu nog weinig van te merken. Het werk van makelaars loopt gewoon door - maar dan net even anders. In onze RTLZ Ondernemersvlog volgen we verschillende ondernemers die ons een inkijkje geven in hun bedrijf in deze coronatijd. Vandaag vlogt makelaar Ellen Mouthaan voor ons.
Standbouwer: 'Omzetverlies van 10 miljoen'
Lang voordat andere bedrijven last krijgen van de gevolgen van het coronavirus, wordt het een na het andere evenement al gecanceld. In onze nieuwe vlogserie, volgen we verschillende ondernemers die ons een inkijkje geven in hun bedrijf in crisistijd. Vandaag vlogt standbouwbedrijf Gielissen. De standbouwtak van het bedrijf lijdt zwaar onder de annulering van opdrachten door het coronavirus.
Verplicht je zaak dicht: 'De knop moest opeens om'
Hoe gaan mkb-ondernemers in Nederland om met de coronacrisis? Tegen welke problemen lopen ze aan? Hoe wapenen ze zich ertegen? Maar ook - welke kansen biedt deze moeilijke tijd ondernemers? In onze nieuwe serie volgen we verschillende ondernemers die ons een inkijkje geven in hun bedrijf in crisistijd. In deze aflevering volgen we een sportschoolhouder uit Amsterdam en twee café-ondernemers uit Breda.