Ondernemen

Roy Donders vraagt faillissement aan

04 december 2018 07:38

Beeld © ANP

Roy Donders heeft het faillissement aangevraagd van zijn eigen kledingwinkel in Tilburg. De rechtbank doet dinsdag uitspraak over het faillissement van de zaak Rojami's, meldt De Telegraaf.

"Mijn hele ziel en zaligheid zit in die winkel"

UPDATE: Zojuist heeft Roy Donders via zijn eigen Facebook laten weten hoe het nu precies zit. Bekijk de video!

"Het is verschrikkelijk. Ik heb het faillissement zelf moeten aanvragen, omdat het gewoon niet goed ging. Mijn hele ziel en zaligheid zitten in die winkel, jaren van mijn leven en dat van mijn familie zit erin", vertelt de realityster, die bekend werd met zijn eigen reallifesoap Stylist van het Zuiden.

Een van de oorzaken van het faillissement is volgens Roy de verhuizing van de winkel van een buitenwijk naar het Tilburgse centrum. Voor het pand van de nieuwe zaak betaalde hij een hogere huur, maar die trok nauwelijks extra klanten. "De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet, want Rojami's is wel mijn kindje", zegt Roy, die ook zanger is.

RTL Boulevard ontving eerder al berichten over het faillissement van de Stylist van het Zuiden. Roy wilde deze niet bevestigen.

Het jaar 2018 is een bewogen jaar voor Roy. Begin dit jaar overleed zijn opa, slechts enkele maanden nadat hij afscheid moest nemen van zijn oma. Ook de relatie van de Brabander liep dit jaar op de klippen.

Bron • ANP/RTL Boulevard