Business

Netflix tijdelijk plat door wereldwijde storing

07 augustus 2017 17:24

Netflix tijdelijk plat door wereldwijde storing

Veel gebruikers over de hele wereld kunnen even geen gebruik maken van Netflix. De on demand videodienst heeft last van een storing.

Vooral in Europa werkt de betaalde dienst momenteel op veel plekken niet, blijkt uit gegevens van techblog The Next Web. Ook op de website Allestoringen stromen de klachten binnen van Nederlandse gebruikers waarbij de dienst niet werkt. 

Dat geldt ook voor de klantenservice van Netflix. "Wegens onverwachte drukte bij onze Nederlandse klantenservice, zijn onze wachttijden langer dan normaal", schrijven zij op de website.

Ander land

De problemen begonnen even na 16.00 uur. Bij sommige gebruikers werkt de dienst helemaal niet, anderen krijgen een foutmelding over het land waarin zij zich zouden begeven. Dat zorgt ervoor dat sommige content niet kan worden afgespeeld.

Mijlpaal

Netflix heeft een verrassend goed kwartaal achter de rug. Het bedrijf kreeg er 5,2 miljoen abonnees bij, waardoor er nu bijna 104 miljoen mensen een betaald abonnement hebben. De mijlpaal van 100 miljoen abonnees werd in mei doorbroken.

Bron • RTL Z

Gerelateerde artikelen