We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLZ.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Carrière

Droombaan: hele dag bier proeven

Chris Koenis • 02 maart 2017 09:36 @chriskoenis

Droombaan: hele dag bier proeven
Beeld © Getty Images

In de categorie opvallende vacatures ditmaal zowaar een vacante positie in ons eigen land. Bij Beerwulf.com, eigendom van bierbrouwerij Heineken, zoeken ze iemand die zich de hele dag wil onderdompelen in een wereld van bier.

Heineken
85.92
0.19%

De officiële functieomschrijving is 'bierjournalist', wat in de praktijk neerkomt op een rondgang langs brouwerijen, kroegen, festivals en supermarkten op zoek naar verfijnde brouwsels. Ook fijn: je mag je uren grotendeels zelf indelen.

'Werk is nooit af'

Maar gezien de opkomst van lokale brouwerijen in Nederland ga je een drukke tijd tegemoet. Of zoals Beerwulf het zelf omschrijft: "Bier is overal, dus het werk is nooit af." En met dat werk bedoelen ze het aan de lopende band schrijven van recensies, interviews en reportages.

Met een scherpe pen, talenknobbel en een bachelordiploma (het liefst journalistiek, Nederlands of Engels) op zak maak je de beste kans. Solliciteren kan nog tot zondag 5 maart.

Lees ook: Dit wil jij toch ook? Oreo en Milka zoeken chocoladeproever

Bron • RTL Z / Chris Koenis

Gerelateerde artikelen