Beurs inside

Presentator Koopman speelt het Beursspel opnieuw en wil revanche

06 november 2019 12:05

Beeld © Beurs Inside

Roland Koopman doet net als vorig seizoen mee met het Beursspel. Omdat hij toen een (zeer) lage eindpostie haalde is hij nu uit op revanche. Hij vraagt wederom advies aan de experts.

Op 4 november ging het Beursspel weer van start. Dat betekent voor Roland Koopman een nieuwe kans om het Beursspel te winnen. Om te beleggen vraagt hij eerst advies aan Bob Homan. Volgens hem betekent winnen alles of niets. Maar met het spel meedoen is een leerproces; een kans om met fictief geld te zien wat de resultaten van je beleid. Nu eindigde Roland het vorige seizoen bijna onderaan. Dus hij moet veel geleerd hebben is de teneur.   

Tracker en AEX

Bob Homan raadt aan: als je nu een tracker op de wereldindex koopt dan doe je mee op dit moment met de opgaande lijn van de markten. Jim stelt voor alles in te zetten op de AEX met een hefboom van 10.” Stijgt de AEX met 5% dan heb jij al 50 te pakken.”  Dat is volgens Tehupuring de manier om te winnen, maar of het wijsheid is…

Account

Jim Tehupuring heeft ook een account aangemaakt bij het spel. Homan en van Zeijl zijn wat aarzelender om ook mee te doen. Homan is bang dat hij in de middenmoot blijft steken. En voegt hij er laconiek  aan toe: “ik doe het al zo lang, ik kan er niets meer van leren.”  Van Zeijl twijfelt nog, misschien dat hij deze week een account aanmaakt. 

Bron • RTL Z