Beurs inside

Kijk terug: Beurs Inside over beleggen als Warren Buffet

13 mei 2019 20:19

Beeld © ANP

Vanavond kijken we in Beurs Inside naar de bekendste belegger van de wereld: Warren Buffett. Wat kunnen we leren van de strategieën van deze beursgoeroe en zijn partner Charlie Munger? En is Berkshire Hathaway niet over zijn hoogtepunt heen? Je ziet het in het wekelijkse seminar van Beurs Inside.

Vorige week was de grote aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway. Financieel journalist Janneke Willemse en Peter Paul de Vries van Value8 reisden af naar Omaha om bij dit mega-evenement aanwezig te zijn. Beide ervaren beleggers zijn te gast in Beurs Inside en vertellen ze wat we kunnen leren van Warren Buffet. 

We blikken terug op het evenement, maar kijken uiteraard ook naar de cijfers. Want stapt het bedrijf van 's werelds beroemdste belegger niet veel te laat in technologie? En komt Berkshire Hathaway de klap van Kraft Heinz nog wel te boven? 

Kijk nu hier gratis en vrijblijvend de hele uitzending terug. 

Peter Paul de Vries en Janneke Willemse in Omaha

Gouden Tip

Zoals elke week bespreekt Roland Koopman de actuele ontwikkelingen op de financiële markten met drie deskundige gasten. Deze week schuift, naast Janneke Willemse en Peter Paul de Vries, ook de Vlaamse belegger Tom Simonts aan. 

Alle drie hebben ze ook weer een pitch meegebracht. In één minuut geven de drie gasten hun gouden tip en presenteren zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.

Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar om zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Meld je nu hier, gratis en vrijblijvend aan voor een van de komende uitzendingen. 

Bron • RTL Z