Beurs inside

Kijk terug: De bizarre start van 2019 met Lukas Daalder

06 mei 2019 18:08

Beeld © Beurs Inside

Het maandagavond-seminar van Beurs Inside is terug. Elke week praat Roland Koopman met ervaren beleggers over de kansen van de komende tijd en ontvangt hij een bijzondere gast. Deze week praat hij met Lukas Daalder van Blackrock over de onverwacht mooie start van 2019.

Voor beleggers was 2018 een onrustig jaar. Financiële markten schommelden richting het rood en de vraag of er een nieuwe crisis in aantocht was, stak zorgwekkend vaak de kop op. Maar 2019 is voorlopig andere koek, want beurzen breken record na record. 

Roland Koopman gaat in het eerste Beurs Inside-seminar van dit onverwacht groene jaar in gesprek met Lukas Daalder. Waarom denkt de ervaren belegger dat het zo goed gaat? En zijn de vooruitzichten net zo gunstig of is het slechts een tijdelijke opleving? 

Heb je zelf een vraag aan Lukas Daalder of een van de andere beleggers? 

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan en praat mee.

 

Lukas Daalder over de bizarre start van 2019

Gouden Tip

Net als in de vorige seizoenen bespreekt Roland Koopman de meest actuele ontwikkelingen op de beurs met verschillende deskundigen en ervaren beleggers. In deze eerste aflevering zijn Jim Tehupuring, Jos Versteeg en Bob Homan te gast. 

Ook de pitches komen dit seizoen weer terug. In één minuut geven de drie gasten hun gouden tip en presenteren zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.

Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar. Deze week is beurscommentator Hans de Geus aanwezig om achter de schermen zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Meld je nu hier, gratis en vrijblijvend aan voor deze of een van de komende uitzendingen. 

Bron • RTL Z