Beurs inside

Kijk terug: Starten met beleggen met Martijn Rozemuller in Beurs Inside

03 december 2018 16:37

Beeld © Beurs Inside

In Beurs Inside praat Roland Koopman met Martijn Rozemuller over starten met beleggen. Hoe voorkom je beginnersfouten? En moet je in deze onrustige tijd überhaupt wel willen beginnen?

Martijn Rozemuller raadt particuliere beleggers aan om te kiezen voor trackers. In gesprek met Roland legt de ervaren belegger uit wat trackers precies zijn en waarom deze manier van beleggen juist zo interessant is voor startende beleggers. Want beleggen is volgens Martijn al 'risicovol genoeg'.

Interview Martijn Rozemuller

'Er is nooit een verkeerd moment om in te stappen'

Roland vraagt zich af of dit wel het juiste moment is om te starten met bellegen. Een lastige vraag, volgens Martijn Rozemuller. Maar “als je voor de lange termijn belegt is er eigenlijk nooit een verkeerd moment om in te stappen”, volgens de ervaren belegger. En wat, vooral voor startende beleggers, een beetje tegennatuurlijk voelt, is dat je juist op het slechte moment moet bijkopen. Dan zijn de aandelen het goedkoopst en dus de kansen op een mooi rendement het grootst.

In de tweede helft van het interview gaat Martijn ook in gesprek met de andere gasten in Beurs Inside. Met Jos Versteeg, Janneke Willemse en Corné van Zeijl praat Roland verder over beginnersfouten en hoe die te voorkomen. Volgens Martijn Rozemuller is het als starter vooral belangrijk om niet te actief te willen handelen. Hoe denken onze analisten daarover?

In gesprek met Martijn Rozemuller

Gouden Tips

In de pitches staan deze week specifieke aandelen centraal. Jos Versteeg, Janneke Willemse en Corné van Zeijl hebben alle drie een aandeel of tracker die ze in één minuut zullen aanprijzen. Waar zit volgens onze gasten deze week de winst? 

Ook praat Roland Koopman met de drie gasten over het nieuws van afgelopen week, waaronder uiteraard de ontwikkelingen tussen Amerika en China. Je kunt de hele uitzending hier terugkijken. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Vragen die niet in de uitzending komen, worden achter de schermen behandeld door onze deskundige moderatoren. 

Meld je nu hier, gratis en vrijblijvend aan voor onze komende uitzendingen. 

Bron • RTL Z