Beurs inside

Kijk terug: Bob Homan verwacht minder groei in 2019

26 november 2018 17:01

Beeld © ING

Waar zit de winst in 2019? En welke aandelen moet je juist niet hebben? In Beurs Inside kijken we met Bob Homan, hoofd ING Investment Office, naar de kansen voor het nieuwe jaar. Hoewel de ervaren belegger minder groei verwacht, zijn er nog steeds kansen op een mooi rendement.

In Beurs Inside staan we uitgebreid stil bij de kansen van 2019. Presentator Roland Koopman kijkt samen met ervaren belegger Homan naar de toekomst. Wat verwacht Bob dat de beurzen gaan doen in het nieuwe jaar? Worden de markten weer stabieler, of houdt de onrust nog wel even aan? 

We hoeven in het nieuwe jaar nog geen recessie te verwachten volgens Bob, maar de groei zal wel wat tegenvallen. Toch denkt hij dat beleggen nog steeds het beste alternatief is op sparen. Want ook in 2019 zullen de rentes laag blijven, en zijn obligaties dus nog steeds minder interessant. 

Gouden Tip

In de uitzending bespreekt Roland Koopman ook de meest recente ontwikkelingen in de financiële markten. Met Karel Merckx, Jacob Schoenmaker en Martijn Rozemuller kijken we ondermeer naar de daling van de bitcoin en de schommelingen in de olieprijs. 

De heren pitchen ook hun gouden tip. In één minuut presenteren zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie. De hele uitzending zie je nu hier terug.

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. 

Meld je nu hier, gratis en vrijblijvend aan voor onze komende uitzendingen. 

 

Bron • RTL Z