Beurs inside

Koop geen aandelen Galapagos

06 november 2018 12:38

Beeld © Beurs Inside

Jim Tehupuring heeft veel vertrouwen in Galapagos. Juist daarom raadt hij deze week aan om eens verder te kijken dan aandelen in het biotechbedrijf. Want er zijn andere manieren om (meer) aan het succes van het bedrijf te verdienen.

Jim Tehupuring tipt deze week een heel specifiek product: de '12 procent Klik & Klaar-note' op Galapagos. Met dit product koop je Galapagos op 97 procent van de huidige koers. En zo heb je dus sowieso, mits het aandeel niet door de bodem zakt, drie procent rendement. 

Pitch Jim Tehupuring

Een ingewikkeld product met flink rendement

Deze Klik & Klaar-note draait om de peildatum van 1 oktober. Wanneer Galapagos op die peildatum boven de 85 euro staat, krijgt je voor het aandeel honderd procent, plus twaalf procent. En dat extra percentage loopt in de drie jaar waarvoor je deze note kunt aangaan alleen maar op. 

Dat is een heel mooi rendement, maar er zijn uiteraard ook risico’s aan een dergelijk product. Wanneer Galapagos onder de 57 euro zou zakken, loop je namelijk een aandelenrisico. Maar Jim gelooft niet dat het zover zal komen. 

Roland vindt het wel een ingewikkeld product. Dat bevestigt Jim. Het is een mooi en interessant product, zeker op een volatiel aandeel als Galapagos, meent Jim. Maar het is wel een product waar je je als particuliere belegger goed in moet verdiepen. 

Voor Kennis en Winst

RTL Z Beurs Inside is jouw wekelijks update over de beurs. In een uur bespreken we het belangrijkste financiële nieuws met deskundige gasten. Het is een interactieve uitzending waarbij kijkers zelf vragen kunnen stellen en hun visie kunnen toetsen. 

Wil jij elke week op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op de beurs? Meld je dan, gratis en vrijblijvend, aan.

Bron • RTL Z