Beurs inside

Ook in het Beursspel last van onrustige beurs

16 oktober 2018 15:13

Beeld © Beurs Inside

Presentator Roland Koopman handelt zelf niet op de beurs. Maar voor het RTL Z Beursspel maakt hij graag een uitzondering. Om het maximale uit zijn fictieve fortuin van een ton te halen laat hij zich adviseren door de analisten van Beurs Inside.

Hoewel Roland Koopman nog steeds het subklassement van RTL Z Beurs ‘guru’s’ aanvoert, heeft de presentator in het Beursspel een aantal flinke klappen moeten verduren. Deze week proberen Lukas Daalder, Nico Inberg en Corne van Zeijl, het rendement van Roland weer een beetje uit het slop te trekken.

De Portefeuille van Koopman

Het is vooral een tijd van afwachten 

Volgens Nico kan Roland het beste blijven zitten op dit moment. En afhankelijk van de cijfers van dinsdag besluiten of het tijd is om Tom Tom te verkopen.

Corné gaf twee weken geleden Roland nog het advies om een deel aan cash te houden in afwachting van betere tijden. Maar dat heeft de presentator duidelijk niet gedaan. Hij is het dan ook met Nico eens dat even afwachten het beste idee is voor nu.

Is dit wel een beleggingsportefeuille

Lukas is vooral verbaasd over de selectie van Roland: “Ik vraag met af in hoeverre je dit een beleggingsportefeuille kan noemen.” Lukas vind het dan ook lastig om advies te geven, maar denkt dat Roland wat meer naar Amerikaanse aandelen moet kijken.

Roland en zijn RTL Z collega’s zijn hier te volgen in het Beursspel. Wil jij zelf meespelen en zien of je Roland kan verslaan? Meld je dan hier aan.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.

Roland Koopman dingt uiteraard niet mee naar de prijzen van het RTL Z Beursspel. Zijn deelname is alleen voor de eer.