Beurs inside

Kijk terug: Beurs Inside over kansen in een onrustige markt

15 oktober 2018 14:22

Beeld © Beurs Inside

Wat is er precies aan de hand op de aandelenmarkten, en hoe kun je daar als belegger het beste mee omgaan? Roland Koopman gaat in gesprek met Lukas Daalder, Corné van Zeijl en Nico Inberg over de onrust op de markten en hoe je daar je voordeel mee doet.

Moet je op dit moment wel willen beleggen, of kun je beter alles verkopen? Of is het handiger om te kijken naar obligaties? Deze en meer vragen komen aan bod in Beurs Inside vanavond. Deze week schuiven Corné van Zeijl, Nico Inberg en Lukas Daalder aan om de laatste financiële ontwikkelingen te bespreken.

Roland Koopman hoort hoofdgast Lukas Daalder, chief investment strategist bij BlackRock, uit over zijn blik op de markten momenteel. Waarom is hij zo positief over Amerika? En waar liggen volgens hem de kansen in deze onrustige tijden? 

 

Interview Lukas Daalder

Gouden tip

Ook deze week deelden onze gasten hun gouden tip. In een minuut delen zij hun favoriete aandeel of beleggingsstrategie van dit moment.

Nieuwsgierig naar de tips van Corné, Lukas en Nico of naar de vragen die onze kijkers voor Lukas Daalder hadden? Kijk dan de hele uitzending hier terug.

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Elke week zit een van de beurscommentatoren van RTL Z achter de schermen klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Je kunt ook vragen stellen aan onze gasten in de studio. Volgende week is onze hoofdgast Jits Groen, CEO van Take Away. Voor deze uitzending kun je je nu al, vrijblijvend en gratis, aanmelden via: www.rtlz.nl/beursinside 

Bron • RTL Z