Beurs inside

Cryptomiljonair Livaneli Yildiran gelooft dat crypto's blijven

01 oktober 2018 16:30

Beeld © Beurs Inside

Livaneli Yildiran is een van Nederlands eerste cryptomiljonairs. Zijn fascinatie voor de financiële markt begon ooit met het Beursspel. Roland Koopman gaat met hem in gesprek over geld verdienen met crypto's en hoe dat verschilt van de wereld op de aandelen beurs.

Livaneli Yildiran kwam al vroeg in aanraking met beleggen. Op zijn zeventiende deed hij voor het eerst mee aan het RTL Z Beursspel. Zijn fascinatie voor beleggen bleef groeien, maar in de praktijk sloeg hij pas echt zijn slag met crypto's. 

"Het is heel anders dan de gewone financiële markten. Crypto's zijn 24/7, de gewone markten zijn in het weekend dicht.", legt de jonge miljonair uit. En dat betekent ook dat Livaneli bijna 24 uur per dag met zijn crypto's bezig is. "Het eerste dat ik zo doe als ik de studio uitloop, is checken hoe de markt ervoor staat."

Gouden tip 

Naast de wekelijkse gast, ontvangt Roland ook elke week onze ervaren beleggers en analisten. Zoals altijd delen zij hun gouden beleggingstips in de pitch. Dit kan een specifiek aandeel zijn, of bijvoorbeeld een bepaalde strategie. Deze week zijn dit Jim Tehupuring, Corné  van Zeijl en Karel Mercx. 

Kijk daarvoor de hele uitzending hier terug. Daar zie je ook wat de vragen waren van onze analisten van Livaneli wilden weten. 

Het RTL Z Beurspel

Vandaag is ook het RTL Z Beursspel weer gestart. Met dit spel kun je beleggen met een fictieve ton en zo kans maken op een reis naar New York. Roland bespreek met de gasten verschillende strategieën om het Beursspel te winnen. 

Ook start Roland Koopman zijn eigen portefeuille. Hij gaat zelf meespelen en volgt hierbij de adviezen van zijn gasten. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma wat betekent dat onze kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending.

Sommige vragen worden beantwoord door een van onze gasten in de studio. Voor de vragen die niet in de uitzending beantwoord kunnen worden, zat beurscommentator Durk Veenstra achter de schermen klaar. Hij behandelde als moderator kijkersvragen.

Als je wilt meepraten in het volgende webinar of als je een vraag hebt voor een van onze gasten, moet je je wel even aanmelden. Dat doe je heel makkelijk via www.rtlz.nl/beursinside