Beurs inside

Kijk terug: Beurs Inside met Peter Paul de Vries van Value8

24 september 2018 11:00

Beeld © Beurs Inside

Het interactieve programma Beurs Inside is terug. Met vertrouwde gezichten, maar in een nieuw jasje. Roland Koopman neemt elke week het laatste beursnieuws door met onze ervaren analisten. Ook spreekt hij wekelijks een bijzondere gast. Deze week ging hij in gesprek met Peter Paul de Vries van Value8.

Op de dag dat investeringsmaatschappij Value8 tien jaar bestond, praatte CEO Peter Paul de Vries ons bij over de ontwikkelingen in zijn bedrijf. Value8 heeft een bewogen jaar achter de rug, maar lijkt nu in rustiger vaarwater te komen. 

Maar het gesprek met Roland Koopman zal zich niet alleen beperken tot het jubilerende bedrijf. Peter Paul de Vries is namelijk boven alles een zeer ervaren investeerder en belegger. Heeft hij nog een gouden tip voor dit najaar?

Bekijk hier de hele uitzending terug.

Gouden tip 

Naast wekelijks een spraakmakende gast, ontvangt Roland ook elke week onze ervaren beleggers en analisten. Met hen spreekt hij het laatste beursnieuws door en kijkt hij vooruit naar de aankomende beursweek. Waar liggen de kansen? 

Ook de pitches keren terug. In zestig seconden pitchen onze analisten hun gouden tip. Dit kan een specifiek aandeel zijn, of bijvoorbeeld een bepaalde strategie. Deze week zijn dit Janneke Willemse, Jim Tehupuring en Jos Versteeg. 

Praat mee en kom in de show

Beurs Inside is een interactief programma wat betekent dat onze kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending.

Sommige vragen worden beantwoord door een van onze gasten in de studio. Voor de vragen die niet in de uitzending beantwoord kunnen worden, zat beurscommentator Durk Veenstra achter de schermen klaar. Hij behandelde als moderator kijkersvragen.

Als je wilt meepraten in het volgende webinar of als je een vraag hebt voor een van onze gasten, moet je je wel even aanmelden. Dat doe je heel makkelijk via www.rtlz.nl/beursinside