Beurs Inside LIVE

Crypto, beurs of oude sok?

15 januari 2018 11:15

Crypto, beurs of oude sok?

Waar zit de winst in 2018 en waar moet je met je geld naartoe? Investeren in crypto’s, beleggen op de beurs of veilig bewaren in een oude sok? Kom er alles over te weten tijdens Beurs Inside LIVE. Maandag 19 februari in het Beatrixtheater Utrecht van 19:00 uur tot 22:00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om alle nieuwe inzichten met elkaar te bespreken tijdens de borrel.

Experts en deskundigen geven beleggingstips en gaan met elkaar in discussie. Met Roland Koopman, Janneke Willemse, Bob Homan (ING), Jim Tehupuring (ProBeleggen) en Willem Middelkoop (CD Fund) en vele anderen. Bestel nu je ticket voor Beurs Inside LIVE voor 20 euro (inclusief btw). 

Na inschrijving stuurt onze ticketpartner  Buro van Oranje direct een e-ticket als toegangsbewijs. Als je de e-mail niet ontvangt, controleer dan je spambox en/of neem contact met ons op. 

Beurs Inside Live wordt door RTL Nederland B.V. georganiseerd. Door je in te schrijven, ga je akkoord met de aanmeldvoorwaarden en het privacy- en cookiestatement van RTL die van toepassing zijn op de verwerking van jouw persoonsgegevens. 

CONTACT Wil
je meer informatie over het congres? Neem dan contact met de eventpartner van RTL Z: Buro van Oranje op via 055 711 3828 en/of [email protected]

DEELNEMEN De kosten per deelnemer bedragen 20,00 euro inclusief btw. Dit bedrag is inclusief deelname en alle consumpties. Indien je onverwacht verhinderd bent, kun je jezelf altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven. Het is niet mogelijk om de inschrijving te annuleren.

BEVESTIGING, FACTUUR EN TOEGANGSBEWIJS. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging en factuur (pdf) per e-mail van eventpartner Buro van Oranje. Na ontvangst van de betaling wordt een e-ticket verstuurd als toegangsbewijs per mail.