Bedrijven

'Das Premium Online-Warenhaus': de Bijenkorf opent Duitse webshop

Malin Kox • 03 september 2019 13:18 @malinkathe

Beeld © ANP

Onze oosterburen kunnen nu ook online kleding, cosmetica en nog veel meer bestellen bij de Bijenkorf. Het luxe warenhuis gaat opnieuw de grens over 'na een succesvolle online uitrol in België'.

Ook de Duitse webshop biedt klanten een breed assortiment aan, al zullen sommige merken pas later dit jaar verkrijgbaar zijn. Een van die merken is Cartier, zegt een woordvoerster van het concern.

Net begonnen in Duitsland

"Dat is per oktober beschikbaar. Het assortiment komt verder nagenoeg overeen met dat van Nederland; we verwachten dat het productaantal nog zal worden uitgebreid."

Waarom debijenkorf.de en niet de Duitse vertaling Bienenstock? "De Bijenkorf bestaat natuurlijk al 150 jaar, dat willen we graag gebruiken", zegt een woordvoerder.

Geen fysieke winkels

Plannen voor fysieke winkels van de Bijenkorf in Duitsland of België zijn er vooralsnog niet. De uitrol naar andere Europese landen wordt ook nog even aangekeken. "We zijn net begonnen in Duitsland, we kijken aan hoe dat gaat."

Bestellingen in de Duitse webshop die voor 14.00u worden geplaatst, worden binnen twee werkdagen geleverd. Dat het luxe warenhuis nu ook in Duitsland heeft uitgebreid, is volgens topman Giovanni Colauto een 'logische stap na de succesvolle online uitrol in België.

Bron • RTL Z