Van onze partner Commerzbank

Kijk terug: welke aandelen moet je hebben voor 2020?

14 november 2019 16:01

Beeld © Getty Images

Waar liggen de kansen voor beleggers in het nieuwe jaar? Met beleggingsdeskundigen John Beijer van TurboTrends en Christophe Cox van Commerzbank kijkt Janneke Willemse naar de kanshebbers van de toekomst. Kijk en praat live mee vanavond om 20.30 uur.

De afgelopen weken gingen de beurzen vooral flink omhoog en zo is 2019 hard op weg om een heel mooi beleggingsjaar te worden. Zijn de vooruitzichten voor 2020 net zo gunstig? Aan de hand van zowel technische- als fundamentele analyse kijkt Willemse samen met twee deskundigen naar de kanshebbers van het komende jaar. 

In dit online seminar kun je zelf vragen stellen aan de gasten, ook over jouw eigen beleggingen.

Kijk hier de hele uitzending terug.

 

John Beijer (l) en Christophe Cox (r) Beeld © RTL Z

Welke aandelen en welke producten?

Beleggingsexpert John Beijer tipt in dit seminar de vijf Nederlandse aandelen die je moet hebben in 2020. Beijer geeft concrete koersdoelen voor grote en kleine Nederlandse bedrijven. Ook kijken we samen met hem naar de verwachtingen voor verschillende indices waaronder de AEX. 

Met Christophe Cox bespreken we vervolgens hoe je het maximale uit je portefeuille kunt halen met behulp van verschillende beursproducten. Maar we kijken ook hoe je de risico's slim kunt afdekken. 

RTL Online Seminar 

Dit seminar is een interactief programma, wat betekent dat kijkers mee kunnen praten en vragen kunnen stellen tijdens de uitzending. Een aantal vragen zal in de live-uitzending worden beantwoord.

Voor de overige vragen zit elke week een deskundig team van moderators klaar om zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden.  

Heb je ook een vraag over je beleggingen? Meld je nu hier aan voor de komende seminars.

Bron • RTL Z