Beurs

Maak kans op je persoonlijke beleggingscoach

12 september 2018 15:19

Beeld © Getty Images

Wil je al tijden starten met beleggen, maar heb je de stap nooit eerder durven wagen? Of heb je al wel wat aandelen, maar liggen die ergens op een beleggingsrekening vooral stof en weinig rendement te vangen? Geef je dan nu op en maak kans op jouw persoonlijke beleggingscoach.

Voor het nieuwe seizoen van het RTL Z Beursspel zijn we op zoek naar startende beleggers die onder begeleiding van een ervaren professional met ons willen gaan beleggen. In zes afleveringen volgen we jouw zoektocht naar een portefeuille en een beleggingsstrategie die het beste past bij jouw wensen.  Onze deskundigen helpen je bij  het openen van een rekening tot de aanschaf van je uiteindelijke start portefeuille.

Hoe maak je kans?

Stuur een mail naar beurs@rtl.nl waarin je ons kort vertelt waarom jij de persoon bent die deze uitzonderlijke kans verdient.

Vermeld in elk geval het volgende: - Het bedrag dat je beschikbaar hebt om mee te starten. - Wat je doelen zijn. - De belangrijkste vragen die je graag door jouw coach beantwoord zou zien.

Aanmelden kan tot 21 september.

Zelf leren beleggen met het RTL Z Beursspel

Op 1 oktober 2018 starten we weer met een nieuwe ronde van het RTL Z Beursspel. Een leuke en risicoloze manier om kennis te maken met beleggen. Met een fictief bedrag van 100.00 euro kun je starten met beleggen op de beurs.

Met actuele koersen en verschillende beleggingsproducten maak je zo vrijblijvend kennis met de wereld van beleggen en kans op mooie prijzen. De deelnemer die in zes weken tijd het meeste rendement heeft behaalt, wint een geheel verzorgde reis naar New York. Aanmelden voor het spel kan nu al via www.rtlzbeursspel.nl 

Beursspel op TV

In een wekelijkse uitzending praten Jannneke Willemse, Jim Tehupuring en Druk Veenstra je bij over de laatste ontwikkelingen op de beurs en in het spel. Ook delen ze tips hoe je in het beursspel het beste kunt inspelen op die ontwikkelingen. Het RTL Z Beursspel is vanaf 27 september elke week om 9:45u. live te zien op RTL Z.

Het RTL Z Beursspel is een samenwerking met ING Sprinters.