Beurs

Speel gratis mee met RTL Z Beursspel en win reis naar Wall Street

07 november 2017 16:44

Beeld ©

Het RTL Z Beursspel is weer van start gegaan en duizenden spelers doen al mee. Het is zeker de moeite waard, want de winnaar krijgt een reis voor twee personen naar New York, inclusief een bezoek aan Wall Street. Inschrijven en meespelen is geheel gratis.

Speel hier het RTL Z Beursspel. Schrijf je nu in!

 

Zo werkt het

Samen met ING heeft RTL Z het spel ontworpen, zodat je kennis kan maken met beleggen. Met een fictief beginbedrag van 100.000 euro kun je naar eigen smaak beleggen op de beurs. Per persoon mag met één account worden meegedaan. Wie na zes weken het hoogste rendement heeft gehaald, wint die reis naar New York.

Voor de beste speler van iedere week liggen er twee kaartjes voor het mooie Rijksmuseum klaar. De 200 spelers die het best hebben belegd, of die juist verlies hebben gemaakt, maar het meest hebben geleerd, mogen in januari gratis naar de RTL Z Dag van de Belegger in het Rijksmuseum.

Wall Street

De reis naar New York is zes dagen inclusief vijf nachten in het Beacon Hotel in het historische Upper West Side. De vlucht is uiteraard inbegrepen, evenals een city pass die gratis toegang verschaft tot de vijf meest populaire highlights van de stad.

Als klap op de vuurpijl neemt RTL Nieuws correspondent in New York Erik Mouthaan de winnaar mee naar Wall Street voor een persoonlijke rondleiding.

Beste beleggers

Vanaf donderdag 8 november is het Beursspel ook weer op tv te zien. Elke donderdag om 10:45 uur hebben we een 10 minuten update op RTL Z over het spel, hoe je leert beleggen en volgen we de beste beleggers. Online houden we je dagelijkse op de hoogte, ondermeer via rtlz.nl en via onze Facebook.

Dus speel mee, leer alles over beleggen en misschien vlieg jij straks naar New York. 

 

Bron • RTL Z