Weer

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Vandaag

De komende dagen zorg een hogedrukgebied voor rustig en droog lentweer. Overdag is het veelal zonnig, maar door de wind nog ietwat aan de frisse kant. De nachten verlopen helder en kenmerken zich door de kans op nachtvorst. Vannacht is er nauwelijks bewolking aanwezig en koelt het in het binnenland af naar 1 à 2 graden boven nul. In het noordoosten gaat het licht vriezen en tegelijkertijd kunnen daar mistbanken ontstaan. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind.Zaterdag volgt een vrij zonnige lentedag. Af en toe verschijnt wat sluierbewolking, maar die hindert de zon nauwelijks. Er waait een matige en langs de westkust soms vrij krachtige noordoostenwind. Het wordt 11 tot 15 graden, maar op de Wadden blijft het frisser doordat de wind over het koude zeewater strijkt. Zondag raakt het meer bewolkt, maar het blijft droog. Bij een zwakke tot matige noordoostenwind wordt het 10 tot 15 graden. Na het weekend maakt de zon opnieuw overuren en wordt het warmer. Dinsdag worden kwikstanden verwacht tussen 12 en 18 graden. In het zuidoosten is zelfs 20 graden mogelijk!

Komende 4 dagen

Vrij zonnig, rustig en droog voorjaarsweer met een geleidelijke stijging van de maxima.

Komende 5-8 dagen

Ongeveer 60% op een overgang naar een wisselvalliger weertype met meer bewolking en soms wat regen. Ongeveer 40% kans op een aanhouden van het rustige voorjaarsweer.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl