Weer

Wil jij weten wat voor weer het de komende dagen wordt op jouw vakantiebestemming? Of wil je weten hoe het weer op dit moment in (bijvoorbeeld) Amsterdam is omdat je daar wil gaan winkelen? Bel dan de Buienradar Weerlijn: 0900-9877 (€ 0,50 per minuut) voor het actuele weer en de weersverwachtingen.

Vandaag

In het uiterste noorden eerst nog bewolkt, elders is het vrij zonnig en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 4°C. De oostelijke wind is overwegend zwak.Vanavond trekt de bewolking in het noorden grotendeels weg en wordt het net als in de rest van het land vrij helder. In de loop van de avond en nacht kan dan op meerdere plaatsen (aanvriezende) mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen rond de -6°C, maar met name in de zuidelijke helft kan het plaatselijk nog kouder worden. De zwakke wind komt uit een overwegend zuidoostelijke richting.Zondag overdag lost de eventueel aanwezige mist slechts langzaam op, het laatst in het noord(oost)en. In mistgebieden blijft de temperatuur rond of net onder het vriespunt steken. Daar waar de mist verdwijnt komt de zon tevoorschijn en wordt het 2 tot 4°C. De wind wordt zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI).

Komende 4 dagen

Rustig winterweer met lage neerslagkansen. Maximumtemperaturen meestal ruim boven nul. 's Nachts overwegend lichte, soms matige vorst.

Komende 5-8 dagen

Grote kans (ongeveer 80%) op een zachter en wisselvalliger weertype.
Voor uitgebreide weersinformatie en verwachtingen, ga naar Buienradar.nl